ĐAKOVAČKA KULINOVA SEKA, ĐAKOVAČKA KOBASICA I DOMAĆI KULIN OKRUNJENI NOVIM ZLATNIM MEDALJAMA

0 Comments

Vukovarsko-srijemska županija u suradnji sa Općinom Andrijaševci po prvi je puta ove godine organizirala manifestaciju pod nazivom „GastRo A“. Ocjenjivanje kobasica se održalo u Rokovcima 27.4.2024., a naše Đakovačka kulinova seka i Đakovačka kobasica od Crne slavonske svinje ocijenjene su visokim bodovima i ponijele zlatne medalje.


Također, jedan od naših “najmlađih” proizvoda, Domaći kulin od bijele svinje također je okrunjen svojom prvom zlatnom medaljom, i to na Festivalu kulena i 2. nacionalnom ocjenjivanju kulena koje se održalo u Kući baranjskog kulena u Branjinom Vrhu 25.5.2024. Organizatori ovog događaja su bili Turistička zajednica Baranje, Grad Beli Manastir, Udruga proizvođača kulena – Baranjski kulen i LAG Baranja.


Ponosni smo i zahvalni zbog svih osvojenih zlatnih medalja jer su nam one novi dokaz da se trud isplati i da trebamo nastaviti u ovom smjeru, koliko god teško i izazovno bilo.

djakovackedelikatese #crnaslavonskasvinja #izsrcaslavonije #borovik #slavonija #djakovo #kulin #kulen #kobasica #kulinovaseka #kulenovaseka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Related Posts