Đakovački Čvarci

Čvarci se dobivaju kockanjem, topljenjem i prešanjem masnog tkiva Crne Slavonske svinje. Zlatno smeđe su boje i lagano hrskavi. U presjeku su bijele boje. Okus i miris su karakteristični i intenzivni za ovu Đakovačku delikatesu (okus i miris tradicionalnih domaćih proizvoda).

Što drugi kažu
Ostavi komentar
Recenzirate:Đakovački Čvarci
SLIČNI PROIZVODI
  1. Kobasica Borovik
    Kobasica Borovik
    250,00 kn
  2. Đakovački Vrat/Buđola
    Đakovački Vrat/Buđola
    160,00 kn
100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.