Đakovačka Pečenica/Kare

Gotov proizvod se dobiva sušenjem svinjskih leđa bez kosti s tankim slojem čvrstog masnog tkiva. Proizvod je klasičnog oblika svinjskog karea i čvrsto elastične konzistencije. Zalogaji su neuobičajeno sočni za ovaku vrstu proizvoda uslijed mramoriranosti osnovne sirovine. Meso je izrazito crvene boje zrelog mesa, a masno tkivo bijele boje. Miris je karakterističan za trajno sušeno dimljeno meso, a okus je blago slan s laganim naglaskom na lovor i ružmarin.

Dodatno: meso Crne slavonske svinje 100%

Što drugi kažu
Ostavi komentar
Recenzirate:Đakovačka Pečenica/Kare
SLIČNI PROIZVODI
  1. Kobasica Borovik
    Kobasica Borovik
    250,00 kn
  2. Đakovački Vrat/Buđola
    Đakovački Vrat/Buđola
    160,00 kn
100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.