Đakovački Buncek/Koljenica

Gotov proizvod se dobiva salamurenjem i dimljenjem te smrzavanjem svinjskog bunceka (koljenice) sa kosti. Klasičnog je oblika i čvrste konzistencije. Meso je izrazito crvene boje mesa, a masno tkivo bijele boje. Proizvod je namijenjen prvenstveno kuhanju, a moguće ga je i peći. Zalogaji su izrazito sočni i nježni za ovakvu vrstu proizvoda uslijed porijekla osnovne sirovine. Miris je karakterističan za prosušeno dimljeno meso, a okus je blago slan.

Dodatno: meso Crne slavonske svinje 100%

Što drugi kažu
Ostavi komentar
Recenzirate:Đakovački Buncek/Koljenica
SLIČNI PROIZVODI
  1. Kobasica Borovik
    Kobasica Borovik
    250,00 kn
  2. Đakovački Vrat/Buđola
    Đakovački Vrat/Buđola
    160,00 kn
100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.