Dostava

Gdje dostavljamo

Balkan Lov d.o.o. dostavlja tradicionalne suhomesnate proizvode od Crne slavonske svinje unutar država Europske Unije. Za sve narudžbe čija je ukupna vrijednost viša od 40,00 € dostava je besplatna za područje Republike Hrvatske. U protivnom dostava se naplaćuje prema važećem cjeniku. Za zemlje EU dostava se naplaćuje prema važećem cjeniku Hrvatske pošte. Prilikom plaćanja pouzećem kupac plaća Hrvatskoj pošti proviziju na promet gotovinom koja ovisi o iznosu otkupnine, a ako se plaćanje izvršava putem Internet bankarstva otkupnina za pošiljku iznosi 0,00 Eura i nema naplate dodatnih usluga od strane Hrvatske pošte. 

Cjenik dostave

Kako šaljemo proizvode

Naručeni proizvodi šalju se kurirskom službom sa rokom isporuke od 2 do 3 radna dana, sukladno načinu plaćanja (virmansko/internet bankarstvo ili plaćanje pouzećem), odnosno nakon vidljive uplate na račun.

Naše i vaše obveze

Balkan Lov d.o.o. obavezuje se slati nove, neoštećene i tvornički upakirane proizvode. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanska oštećenja ili ako je kutija otvorena i nije zatvorena sa originalnom trakom.

100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.