Uskrsni poklon paketi

  March 31, 2021
Uskrsni poklon paketi

Još nije kasno da za poklon dragim osobama, partnerima ili suradnicima osigurate zdrave, domaće i ukusne poklon pakete koji će im se zasigurno svidjeti! Zato Vas mi pozivamo da posjetite naše prodavaonice u Osijeku, Zagrebu i Splitu ili nas kontaktirate mailom ili telefonom te sebi olakšate, a drugima uljepšate uskrsno darivanje s našim uskrsnim poklon paketima sastavljenima od suhomesnatih proizvoda od Crne slavonske svinje!

Predlažemo Vam sljedeće poklon pakete: 

1. Uskrsna šunka bez kosti za kuhanje

 

2. Uskrsna šunka bez kosti za kuhanje, Đakovački kulin, Đakovačka slanina

 

3. Uskrsna šunka bez kosti za kuhanje, Đakovačka kulinova seka, Đakovačka slanina

 

Osim naših prijedloga, Uskrsne pakete možete kreirati i sami u našim prodavaonicama. Posjetite nas i uljepšajte Uskrs dragim osobama s odličnim poklonima!

100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.