Srebrna medalja zlatnog sjaja za Đakovačku šunku od Crne slavonske svinje

  September 17, 2021
Srebrna medalja zlatnog sjaja za Đakovačku šunku od Crne slavonske svinje

Na IX. Nacionalnoj šunkijadi Stari Mikanovci 2021., koja se održala 16. rujna 2021. godine, Đakovačka šunka od Crne slavonske svinje okrunila se srebrnom medaljom!

Đakovačka šunka natjecala se u kategoriji „Slavonska šunka od Crnih slavonskih svinja“ u kojoj je skupila ukupno 41,40 od maksimalno mogućih 50 bodova. Prvo je ovo ocjenjivanje na kojoj je Đakovačka šunka od Crne slavonske svinje sudjelovala te smo time i ponosniji zbog ovako visokog rezultata. Ovaj rezultat nam je dokaz kvalitete i potvrda uloženog truda i rada, ali i poticaj da se trudimo još više i da sljedeće godine srebrnu medalju pretvorimo u zlatnu!

 

Đakovačku šunku od Crne slavonske svinje možete naručiti putem sljedećih linkova:

Đakovačka šunka od Crne slavonske svinje (cijela)  

Đakovačka šunka od Crne slavonske svinje - narezak 100 g

 

 

100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.