Prodajna mjesta Đakovačkih delikatesa

  February 3, 2021
Prodajna mjesta Đakovačkih delikatesa

Kako bismo uspješno i pravovremeno odgovorili na zahtjeve hrvatskog tržišta vezane za potražnju proizvoda od Crne slavonske svinje, odlučili smo se kako je vrijeme za novi korak u našem poslovanju. Đakovačke delikatese su tako krenule s otvaranjem specijaliziranih maloprodajnih mjesta diljem Hrvatske, a sve kako bismo se maksimalno približili svim kupcima u našoj Domovini te široj populaciji omogućili jednostavan i brz pristup našim proizvodima od Crne slavonske svinje i divljači.

Osim otvaranja trgovina, pokrenuli smo i projekt otvaranja Grill kućica, a prva od njih je otvorena sredinom listopada 2020. godine u Osijeku ispred TC Portanova. U Grill kućici nudimo Premium burger od Crne slavonske svinje, Wild burger od divljači, Domaću grill kobasicu od Crne slavonske svinje, Ćevape od Crne slavonske svinje, Sendviče s pečenicom i kulinom, a sve meso osiguravamo iz vlastitog uzgoja i proizvodnje.

U nastavku donosimo popis i lokacije trenutno otvorenih maloprodajnih mjesta Đakovačkih delikatesa, a sve promjene vezane za otvaranje novih prodavaonica ćemo redovito ažurirati.

OSIJEK

  • TC Portanova, Grill kućica – ispred glavnog ulaza u centar, Svilajska 31 a (broj za narudžbe: 095/314-3378)
  • Grill Kućica - Sv. Leopolda Bogdana Mandića bb (kružni tok Đakovština), broj za narudžbe: 095/371-4631
  • Trgovina s delikatesama, Kapucinska 27

SPLIT

  • Trgovina s delikatesama, Ulica Domovinskog rata 43

 

Za sva pitanja Vam stojimo na raspolaganju i slobodno nas kontaktirajte na:

Veronika B., prodaja: 091/485-1021

Damir, prodaja: 095/314-3373

Darko, prodajni zastupnik za Dalmaciju (Split): 095/314-3375

Veronika P., prodajna zastupnica za Zagreb: 095/310-1078 

 

Čekamo Vas!

 

Vaše,

100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.