Đakovačkom kulinu zlato sa 1. Nacionalnog ocjenjivanja kulena / 13.5.2023.

  May 22, 2023
Đakovačkom kulinu zlato sa 1. Nacionalnog ocjenjivanja kulena / 13.5.2023.

Povodom Festivala kulena, 13. svibnja 2023. godine u Kući Baranjskog kulena u Branjinom Vrhu održano je 1. Nacionalno ocjenjivanje kulena. Na ocjenjivanju je sa svojim uzorcima sudjelovalo 30-ak proizvođača iz cijele Hrvatske. Uzorke je ocjenjivala stručna komisija na čelu s dr.sc. Krešimirom Mastanjevićem s Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku.  

Osvojivši zlatnu medalju, te bodovno smješten u top 5 najbolje ocijenjenih kulena, Đakovački kulin od Crne slavonske svinje je ponovno dokazao svoju kvalitetu.

Pozitivnog duha nastavljamo dalje

i sa uzbuđenjem očekujemo nove izazove i nove medalje!

 

Vole Vas Vaše Đakovačke delikatese!

100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.