Đakovačke delikatese u trgovini O'pege u Zagrebu

  November 8, 2021
Đakovačke delikatese u trgovini O'pege u Zagrebu

Početak mjeseca studenog 2021. godine je za Đakovačke delikatese krenuo u znaku pokretanja jedne nove, a nadamo se duge i uspješne suradnje s trgovinom O'pege u Zagrebu.

U širokoj i raznolikoj ponudi trgovina O'pege pronaći ćete kvalitetne prehrambene, neprehrambene, mliječne, suhomesnate, alkoholne i druge proizvode domaćih OPG-ova.

Trgovina O'pege trenutno posluje na dvije lokacije, i to:

  • Poslovnica br. 1 - Križanićeva 15, Zagreb
  • Poslovnica br. 2 - Andrije Žaje 53, Zagreb

Posjetite ih na navedenim adresama i uvjerite se u kvalitetu i široki asortiman koji su Vam na raspolaganju, a za Đakovačke delikatese upitajte djelatnice koje će Vam rado pomoći.

Zašto ići u nekoliko trgovina kada sve što Vam treba možete kupiti u O'pege? 

100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.