Đakovačke delikatese u trgovini "Lijepo i naše" u Zagrebu

  February 17, 2021
Đakovačke delikatese u trgovini "Lijepo i naše" u Zagrebu

Od početka veljače 2021. godine Đakovačke delikatese nalaze se i u prodavaonici Lijepo i naše na Britanskom trgu br. 3 u Zagrebu. S ovim korakom otvorili smo još jednu lijepu i sigurni smo uspješnu suradnju.

Prodavaonica "Lijepo i naše" se osim Đakovačkim delikatesama, može pohvaliti vrlo širokim i bogatim asortimanom koji obuhvaća najbolje hrvatske proizvode proizvedene od strane hrvatskih branitelja. Projekt je osmišljen u suradnji sa Ministarstvom hrvatskih branitelja. 

Za proizvode Đakovačkih delikatesa upitajte djelatnice koje će Vam pokazati i objasniti sve što Vas zanima.

100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.