Novootvorena trgovina Đakovačkih delikatesa u Osijeku

  March 9, 2021
Novootvorena trgovina Đakovačkih delikatesa u Osijeku

Đakovačke delikatese su u petak 5. ožujka 2021. godine otvorile novu trgovinu u Osijeku, na adresi Kapucinska 27. U ovoj trgovini nalazi se kompletan asortiman tradicionalnih suhomesnatih proizvoda i smrznutog mesa Đakovačkih delikatesa od Crne slavonske svinje i divljači te su moguće dostave i svježeg mesa prema narudžbama.

Povodom otvorenja trgovine sve kupce častimo degustacijama i popustom na Đakovačke čvarke i Đakovačku dimljenu kobasicu za pečenje. 

Posjetite nas i odaberite nešto za sebe, zadovoljstvo je garantirano!

100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.