Đakovačka kobasica od Crne slavonske svinje VS Borovik kobasica od divljači

  March 22, 2022
Đakovačka kobasica od Crne slavonske svinje VS Borovik kobasica od divljači
JESTE LI ZNALI da se u našem proizvodnom pogonu proizvode dvije potpuno različite vrste kobasica?
To su:
Đakovačka kobasica od Crne slavonske svinje i
Borovik kobasica od divljači - koja se proizvodi od mesa divlje svinje i jelena običnog
 
Svaka od ove dvije vrste kobasica je posebna na svoj način:
 
Đakovačka kobasica od Crne slavonske svinje je lijepe crvene boje koju joj daje domaća mljevena začinska paprika te ima lagano slanu i pikantnu aromu prihvatljivu svima. Poznati domaći miris ove kobasice daje do znanja da je proizvedena po tradicionalnoj recepturi uz konstantnu brigu naših stručnjaka. Dimljenje na bukvinom drvetu daje poseban štih mirisu i okusu Đakovačke kobasice. Šnite kobasice se lagano režu i ne raspadaju se prilikom rezanja. Đakovačka kobasica dolazi u dvije vrste pakiranja - kratki par po cca 250 g i dugi par po cca 500 g. Svaka kobasica je posebno vakumirana.
 
Borovik kobasica od divljači ima svoju jedinstvenu tamnu boju zrelog mesa divljači. Zbog specifične sirovine, okus joj je ugodno aromatičan i poseban uz dodatak soli i papra. Miris nije ništa manje atraktivan od okusa te podsjeća na domaće čajne kobasice. Prije stavljanja na zrenje lagano se odimi na bukvinom drvetu te joj i to daje posebnu pozadinsku notu u okusu. Za razliku od Đakovačke kobasice od Crne svinje, Borovik kobasica od divljači nema dodanu ljutu začinsku papriku te stoga nema pikantan okus pa je prihvatljiva i za najzahtjevnija nepca i za prave hedoniste. Šnite kobasice se lagano režu i ne raspadaju se prilikom rezanja. Borovik kobasica pakira se u vakumirana pakiranja, a svaka teži cca 120 g.
 
Đakovačku kobasicu, Borovik kobasicu te sve ostale proizvode iz naše proizvodnje možete naručiti putem web shopa Đakovačke delikatese na www.djakovacke-delikatese.hr , a možete posjetiti i naše trgovine na adresama:
➡️ Kapucinska 27, Osijek
➡️ Domovinskog rata 43, Split
te tamo probati i kupiti nešto iz naše ponude!
 
Nakon potvrde web narudžbe proizvodi Vam stižu na kućnu adresu u roku od 2-4 radna dana! Za sve narudžbe iznad 300,00 kn dostava je besplatna.
 
100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.