Đakovački Kulin od Crne slavonske svinje

Gotov proizvod je specifičnog oblika i čvrsto elastične konzistencije. Presjek je u obliku trolista gdje  se dobro vide povezani komadići mesa i male količine masnog tkiva. Kulin se može rezati na tanke šnite. Boja presjeka je tamno crvene boje paprike, a masno tkivo je bijelo. Miris je karakterističan za kulin, a okus je jače pikantan na ljutu papriku uz laganu notu dima te  blago slan.

Dodatno: Prirodni materijali - puni se u svinjsko slijepo crijevo, koristi se baranjska paprika, meso Crne slavonske svinje 100%

Što drugi kažu
Ostavi komentar
Recenzirate:Đakovački Kulin od Crne slavonske svinje
100% Domaća Proizvodnja Naša farma smještena je u prirodnom okruženju s vlastitim proizvodnim pogonom u kojemu proizvodimo vrhunske suhomesnate proizvode po recepturi staroj više od 50 godina!
HACCP Certifikat             PROIZVODNJA MESA HR 3615 EU                Sva naša proizvodnja je kontrolirana i sukladna s HACCP standardom koji osigurava zdravstvenu ispravnost svih proizvoda, od naše farme do Vašeg stola.
Bez Umjetnih Aditiva S ponosom jamčimo da naši proizvodi ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, antioksidanse, regulatore kiselosti, soju ili gluten.